Drupal is perfect voor web-shops!

Wij hebben jaren ervaring in het ontwikkelen van e-commerce platformen in Drupal.

X

Kan Drupal voor e-Commerce?


Op de vraag of Drupal kan gebruikt worden voor e-commerce websites, is het antwoord zonder enige twijfel: absoluut ja!

Drupal staat erom bekend een handig systeem te zijn om websites op te bouwen die met modules werken. Voor e-commerce zijn er verschillende modules beschikbaar waarmee voor de bezoeker shoppen nog nooit zo eenvoudig is geweest, en de website zelf razendsnel de nieuwste productomschrijvingen en promoties kan bevatten.

Er zijn redenen genoeg om Drupal te kiezen als basis voor een e-commerce website. Om te beginnen is het uitzicht van de website volledig zelf te kiezen. Er zijn lay-outs voldoende beschikbaar, zelfs lay-outs die zijn toegespitst op webshops. Verder zijn thema's makkelijk aanpasbaar, zodat er kan gewerkt worden met iets dat volledig aan de eisen voldoet.

Drupal kan een perfecte flow aanbieden aan de klant, zodat hij geholpen wordt van begin tot einde. Duidelijk overzicht van waar men zich in het proces bevindt, manieren om aan upselling te doen zonder storend over te komen voor de klant en een duidelijke checkout pagina. In de laatste stap van het proces moet een webshop niet meer met extraatjes afkomen, maar duidelijk maken hoe op een duidelijke en veilige manier een aankoop kan worden afgerond.

Ook belangrijk is dat Drupal de beste modules beschikbaar heeft om de checkout op een simpele en veilige manier te laten verlopen. Mensen zijn zich bewust dat veiligheid op het internet erg belangrijk is. Dankzij certificaten verloopt alles op een Drupal-website op een afgeschermde en veilige manier.

Tot slot biedt Drupal verschillende mogelijkheden tot het integreren van social media. De beste reclame is nog altijd mond-tot-mondreclame!

Drupal kan dus zeer zeker voor e-commerce, meer nog: het is waarschijnlijk zelfs de beste keuze. Simpel maar duidelijk, en met extra functionaliteiten wanneer daar vraag naar is. Zelfs professionele E-Commerce ontwikkelaars kiezen vaak voor Drupal, en dat is in mijn ogen een perfecte "seal of approval".