Met Drupal maak je prachtige webprojecten.

Drupal Sentry is de perfecte partner om voor de perfecte Drupal-site te zorgen.

X

Waarom Drupal Sentry inhuren?


Een website die steunt op Drupal is dus een geweldige keuze. Betrouwbaar, weinig onderhoudswerk behalve wanneer men zelf aanpassingen wenst, simpel in gebruik voor het aanpassen van content. Of het nu om een informatieve website gaat, of een webshop: met Drupal kan zonder problemen de knapste site opgezet worden.

Om van start te kunnen gaan, moet het content management systeem wel even op punt worden gezet. Hiervoor kan u op Drupal Sentry beroep doen.

Waarom?

  • Wij zijn al jaren vertrouwd met Drupal, en zelf ook heel actief binnen de community. Development verloopt bij ons professioneel, accuraat en snel.
  • Voor elke vraag hebben wij een gepaste module. In Drupal is niets onmogelijk. Nadat we uw wensen kennen, stellen we alles in het werk om het gepast antwoord in code te kunnen geven.
  • Deadlines schrikken ons niet af, maar zijn voor ons net een uitdaging. U komt bij ons niet in een wachtrij terecht: wij luisteren naar u en beginnen eraan. Die hands-on aanpak wordt enorm geapprecieerd.
  • Indien gewenst kunnen wij training geven aan de gebruikers die het systeem zullen moeten aanvullen. Dit kan persoonlijk, of dankzij een duidelijke handleiding.
  • Als we te kort schieten, dan lossen we dat op door ons sterke netwerk van "friends in the business" zoals web designers, content-makers/copywriters, e-commerce consultants en SEO-professionals.

Drupal Sentry is een bedrijf dat is opgestart rond één persoon: een informaticus met een passie voor het web. Webdesign was aanvankelijk voor deze man een hobby — inmiddels liep dat een beetje uit de hand. Een website maken in opdracht is niet zomaar een "project", het is gedurende de opstart iets waar men bij Drupal Sentry mee opstaat en mee gaat slapen. Door zijn netwerk van professionals heb je daarnaast ook een hoop andere topmensen waarop je kan rekenen als je DrupalSentry inhuurt.

Ook van plan om een website op te starten? Wilt u ook dat die van bij aanvang goed gemanaged wordt?

Neem gerust met ons contact op!